Richtofit products

Richtofit sport new packshot2014 MOB

Richtofit Sport Cream - 125 g

Aktívan élő, mozgást, sportolást kedvelő emberek számára fejlesztettük ki a Richtofit Sportkrémet, amelyben a több évtizedes tudományos tapasztalatot ötvöztük a természet legjobb gyógynövényeinek hatásával. A kamilla, a körömvirág, levendula és más gyógynövények kivonatát tartalmazó összetétele miatt a sportolásban kifáradt, igénybevett végtagok és hát ápolására kifejezetten ajánlott. Használatával kellemes közérzetben adhatja át magát a sportolás teljes élményének.

Richtofit gyogynovenyes kicsi

Richtofit Herbal Cream - 125 g

A hétköznapok stresszében kimerült, munkában elfáradt embereknek fejlesztettük ki a Richtofit Gyógynövényes Krémet 10 gyógynövény-kivonattal. A természet hasznos növényeit gyűjtöttük csokorba, hogy hatásukat egy krémben élvezhesse! A fájdalomcsillapító hatásáról ismert fűzfakéreg, a fertőzésmegelőzésre használt orvosi zsálya és kamilla, valamint a nyugalmat adó levendula kivonatait is tartalmazó összetzétel elősegíti a napi munkában elfáradt láb felfrissítését és fáradtságérzet csökkentését.

new richtofit herpes

Richtofit Cold Sore Cream - 5 g

Természetes hatóanyagai – citromfű- és édesgyökér-kivonat, kakukkfűolaj, bisabolol, allantoin, és kollagén – nagymértékben fokozzák egymás hatékonyságát. A készítmény mind az ajkakon, mind a genitáliákon hatásos a herpes szimplex kezelésében. Gátolja, esetenként megakadályozza a hólyagok kifejlődését. Időben alkalmazva enyhíti a kellemetlen tüneteket, gyors és nyom nélküli gyógyulást eredményez. Egyúttal hidratálja és frissíti a bőrt.